Anatomia unui site responsive corect realizat

Anatomia unui site responsive corect realizat

Responsive_Web_Design_for_Desktop_Notebook_Tablet_and_Mobile_PhoneBusiness-urile care nu au facut-o deja, ar trebui sa-si regandeasca strategia pentru prezenta in mediul digital. A avea un site al companiei care sa se plieze cu usurinta pe orice ecran, fie ca vorbim de desktop, laptop, tableta sau smartphone, a devenit o necesitate.

whoishostingthis.com a publicat un infographic care ilustreaza perfect cerintele de care trebuie sa tineti cont cand faceti redesign al site-ului firmei voastre.

design, responsive, website

Daca nu dispuneti de timpul necesar sau pur si simplu doriti sa aveti pe cineva care sa se ocupe de realizarea site-ului, va putem ajuta!

Ce va oferim?

  • realizarea website-ului, la costuri decente, tarifele depinzand de facilitatile dorite de dvs.;
  • un contract intre doua firme care sa va scuteasca de plata unui salariu, plus taxele aferente care de obicei, dubleaza aceasta cheltuiala;
  • partea de conectare permanenta la tendintele in webdesign, etc. cade exclusiv in sarcina noastra, astfel incat dvs. platiti doar realizarea propriu-zisa a site-ului.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de e-mail contact[at]florentinailiescu.com, la numarul de telefon +40765.524.202 sau prin formularul de mai jos:

Ne gasiti pe:

Newsletter:

Back to Top