Care sunt primii pasi pentru a avea un site web

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu
In ziua de astazi, prezenta online este obligatorie pentru orice business. Aproape totul este la un click distanta, iar felul in care te prezinti in lumea virtuala poate face diferenta dintre tine si concurenta. Primul pas pentru a va contura prezenta online este sa aveti un site web.
Pentru aceasta, trebuie sa achizitionati un nume de domeniu .ro si un hosting. Recomandarea noastra este, pe cat posibil, sa folositi numele companiei dvs. Asadar, site-ul ar trebui sa fie „companiamea.ro”. Daca numele companiei pe care o detineti este prea lung, puteti folosi doar partea relevanta din denumire (de exemplu, in loc companie international import export .ro sa alegeti doar companie.ro), sau acronimul acesteia (ciie.ro). Incepand cu anul 2018, domeniile .ro pot fi achizitionate pentur o perioada de minim 1 an si maxim 10 ani de la RoTLD sau prin orice domain provider din Romania, pentru o suma incepand cu 12 Euro + TVA / an. Vi se va emite o factura pe care o puteti achita, de obicei, fie prin card, fie prin transfer bancar.

Pentru domeniul ales veti avea nevoie si de un pachet de gazduire (hosting). Recomandarea noastra este sa achizitionati domeniul de la acelasi provider de la care cumparati si pachetul de hosting. Astfel, totul se va desfasura mult mai rapid (nu va trebui sa schimbati DNS-ul domeniului la RoTLD dupa achizitionarea hostingului – asadar nu va trebui sa routati adresa domeniului catre serverul care o sa va gazduiasca site-ul). In plus, in functie de oferta, exista posibilitatea sa beneficiati de oferte speciale (reduceri la pretul gazduirii, luni gratuite s.a.).

Vi se pare complicat? Va putem ajuta, cu achizitia in numele dvs. al domeniului si pachetului de gazduire si va oferim servicii de Web design site de prezentare, Administrare site web si Administrare Retele sociale.

Daca decideci sa lucram impreuna partea de design, consilierea privind alegerea numelui de domeniu, a hostingului sau consilierea privind schimbarea hostingului este gratuita. Va veti asigura astfel ca platiti pretul corect pentru resursele necesare site-ului. Nu vi se va intrerupe functionarea site-ului, doar pentru ca resursele platite s-au epuizat inainte de finalul lunii, iar in acelasi timp, nu veti plati in plus pentru resurse pe care nu le veti utiliza niciodata. De exemplu, un site de prezentare necesita resurse incomparabil mai putine decat un magazin online.

Contactati-ne si vedem impreuna cum va putem ajuta afacerea sa creasca!