Cum functioneaza?

1. Primul pas
Ne trimiteti datele dumneavoastra de contact si va vom suna / raspunde la e-mail in cel mai scurt timp.

sau

Sunati direct la 0765.524.202.

Daca sunteti din Bucuresti, stabilim impreuna o intalnire, daca nu, stabilim toate detaliile telefonic si pe mail.

2. Povestim
Ne povestiti despre afacerea dumneavoastra. Ce servicii, produse oferiti, care este publicul-tinta si orice alta informatie care ar putea fi de folos.

3.Propuneri
Lucram la propuneri care sa va evidentieze beneficiile si cu sugestii privind o asezare a informatiilor utila pentru vizitatori – pe care vi le prezentam.

4.Continut
Propunerile sunt flexibile. Dupa ce stabilim forma finala a uneia dintre propuneri, vom lucra impreuna la continut site-ului.

5. Transfer
Odata finalizat, noul site va fi transferat in contul dvs.de hosting si va putea fi accesat de catre clienti. In acest moment, primiti TOATE datele de logare.

6. Training gratuit
Va oferim training gratuit, necesar pentru ca dvs. sa puteti sa faceti modificari de rutina in continutul site-ului (modificarea textelor sau a pozelor, adaugarea de informatie noua sau de poze si fisiere video).

7. Mentenanta
Ne ocupam de mentenanta site-ului.

8. Retele sociale
La cerere, administram conturile pentru retelele sociale in numele dvs. Avantajul? Va ocupati de propriul business, cel care de altfel constituie motivul pentru care creati zona de online.

9.Campanii Google Adwords si Facebook Ads.
Cand decideti ca va este oportuna o strategie de atragere de noi clienti pe zona de on-line, gestionam campaniile de Google Adwords si Facebook Ads.

Ne gasiti pe:

Newsletter:

Back to Top