Gradinita Scooby and friends.ro – Site prezentare gradinita

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Clientul ne-a solicitat sa redesenam site-ul de prezentare a gradinitei pentru a-i da o imagine profesionista. In acest scop, am conceput de la zero partea grafica a paginii, pastrand doar sigla gradinitei. Am refacut structura site-ului, astfel incat meniul sa fie usor de navigat si vizitatorii sa gaseasca usor informatiiile de care au nevoie. Site-ul gradinita-scoobyandfriends.ro a fost conceput astfel incat sa poata fi accesat de pe toate dispozitivele mobile.

Am inclus in prima pagina o serie de motive pentru care parintii ar trebui sa isi inscrie copilul in Gradinita Scooby and Friends, o prezentare a gradinitei si a punctelor sale forte si o serie de testimoniale autentice ale parintilor care au sau au avut copii inscrisi in aceasta unitate de invatamant particular.

Deoarece gradinita a organizat o serie de excursii foarte interesante pentru copii, le-am propus sa infiintam o sectiune de Noutati si evenimente, unde am adaugat aceste activitati optionale. Clientul ne-a cerut sa ne ocupam noi de partea de continut, astfel ca am putut rescrie intr-o maniera prietenoasa SEO materialele pe care acesta le avea deja in site. In partea de jos a fiecarei pagini am organizat o sectiune de contact, unde parintii pot gasi toate datele gradinitei, o harta Google cu locatia acestuia, din care clientii isi pot seta traseul prin GPS pentru a ajunge mai usor la adresa si omodalitate de acces la pagina de Facebook a gradinitei. Numerele de telefon sunt clickabile, pentru ca vizitatorii sa poata suna direct din pagina din site pentru a cere informatii.

Site-ul contine formulare de contact, pentru programarea unei vizionari. Pentru acest site am organizat si o campanie de promovare Google Adwords, targetata pe parinti care locuiesc sau muncesc in zona gradinitei, care a avut rezultate foarte bune.

Pentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site, site-ul fiind plasat in prima pagina pentru cele mai multe cautari specifice pe domeniul sau de activitate, reusind sa adune trafic organic.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea eficienta atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Click pentru a vedea site-ul:

Site-ul in forma initiala

Site-ul in forma actuala