BVBescu.ro

BVBescu.ro

bvbescu-nou

BVBescu.ro este un site personal de prezentare al unui investitor la Bursa de Valori Bucuresti. Site-ul este un blog si are toate facilitatile acestuia:

  • meniu impartit in mai multe capitole, in functie de ariile de interes;
  • o sectiune de Noutati, disponibila pe fiecare pagina din blog;
  • facilitati complexe, precum Cele mai citite postari, Cele mai votate postari, Cele mai comentate postari;
  • sondaje de opinie;
  • cotatii  in timp real ale principalilor emitenti din piata locala, dar si ale evolutiilor pietei Forex si de Marfuri;
  • slider Facebook implementat lateral, pentru o mai mare eficientizare a spatiului si un plus de eleganta.

Site-ul beneficiaza de o platforma actualizata la zi, cu o interfata de administrare intuitiva si usor de administrat. Acesta include solutii complexe de optimizare SEO, pentru clasarea in functie de anumite cuvinte cheie in primele pozitii in cautarile pe Google.com. Totodata,  platforma include si elemente de securitate sporita, care includ metode de scanare si blocare a atacutilor cibernetice, prezentand un grad inalt de securitate.

Pentru acest site realizez si Social Media Management, Optimizare SEO si Media Content.

Site-ul se afla in acest moment pe prima pozitie in cautarile pe Google.com pentru cuvintele / expresiile cheie „bvbescu” si „investitii financiare profitabile” si in primele trei poziti pentru expresii precum: „investitii profitabile”, „investitii sigure si profitabile”, „investitii sigure”, „blog bvb”, „ce sa faci cu banii”, „cele mai sigure investitii” si „blog bursa”.

cautari-bvbescu

Totodata, pentru 96 de expresii si cuvinte cheie, site-ul apare in rezultatele din primele doua pagini in cautari pe Google, conform statisticilor Google Analytics.

Ne gasiti pe:

Newsletter:

Back to Top