Anatomia unui site responsive corect realizat

webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, florentina iliescu
Business-urile care nu au facut-o deja, ar trebui sa-si regandeasca strategia pentru prezenta in mediul digital. A avea un site al companiei care sa se plieze cu usurinta pe orice ecran, fie ca vorbim de desktop, laptop, tableta sau smartphone, a devenit o necesitate.whoishostingthis.com a publicat un infographic care ilustreaza perfect cerintele de care trebuie sa tii cont cand faci redesign al site-ului firmei tale.

design, responsive, website

Daca nu dispui de timpul necesar sau pur si simplu doresti pe cineva care sa se ocupe de realizarea site-ului, te putem ajuta!

Contacteaza-ne pentru oferta de web design site de prezentare

[brew_cta id=”1″]

Ce iti oferim?

  • realizarea website-ului, la costuri decente, tarifele depinzand de facilitatile dorite de dvs.;
  • un contract intre doua firme care sa va scuteasca de plata unui salariu, plus taxele aferente care de obicei, dubleaza aceasta cheltuiala;
  • partea de conectare permanenta la tendintele in webdesign, etc. cade exclusiv in sarcina noastra, astfel incat dvs. platiti doar realizarea propriu-zisa a site-ului.

Contacteaza-ne si vedem impreuna cum iti putem ajuta afacerea sa creasca!