Fapr.ro - Site de prezentare Federatia Asociatiilor de Locatari din Romania

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescuSite-ul FAPR.ro este paginia oficiala a Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania. Pagina include elemente de prezentare a FAPR si un CV al fondatorului acesteia, Radu Opaina.

FAPR.ro este un site complex care are caracter informativ. Pagina contine o sectiune de prezentare a serviciilor oferite de Asociatie, cu date complete pentru fiecare in parte si un capitol de cursuri. Clientul a dorit sa adauge o serie de documente in format pdf sau word in site, cu optiunea de a putea fi descarcate de catre vizitatori. Numerele de telefon disponibile in site sunt clickabile, oferindu-le posibilitatea celor care viziteaza site-ul de pe smartphone sa sune direct din pagina web a clientului.

O sectiune de relatii cu presa a fost inclusa in site, ca urmare a faptului ca exista o comunicare constanta intre client si publicatii.  Totodata, este disponibila si o sectiune in care clientii pot face comenzi pentru produsele oferite de client, printr-un formular de comanda cu autoresponder.

Pentru o clasare cat mai buna in cautariile pe Google, am facut SEO on-site, reusind astfel sa crestem traficul lunar al site-ului cu pana la 50%.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul poate fi accesat printr-un protocol de tip http secure, care creste credibilitatea clientului si intareste increderea in site.

Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X