Str. Sfintii Voievozi 28, Sect.1, Bucuresti

kinderakademie-logo-prel-transp-no-chld

Contact

Solicita o vizionare, completand formularul de mai jos:

  Edit Template

  Contact

  Solicita o vizionare, completand formularul de mai jos:

   Edit Template

   Despre Kinderakademie

   Gradinita & Afterschool

   Armonie | Sanatate | Echilibru | comunitate

   Va asteptam la
   Kinderakademie

   “Gradinita Kinderakademie este locul in care copiii gasesc grija, apreciere, sprijin, intelegere, oameni dedicati lor si totodata o varietate de activitati stimulative pentru descoperire si invatare.

   In cadrul gradinitei noastre am reusit sa dezvoltam un mediu placut, in care siguranta, bunastarea, calitatea actului didactic si dezvoltarea armonioasa a copilului sunt primordiale.

   Comunicarea in limba germana este foarte importanta si se regaseste printre principalele noastre interese, asadar avem in vedere formarea competentei lingvistice de comunicare in limba germana inca de la primii pasi facuti in gradinita.

   Pornind de la un mediu intim si familiar, in care parintii ne sunt parteneri principali, si de la activitatile comune alaturi de copii si parinti, am reusit sa cream o mica comunitate, in care, ne bucuram sa observam cum, in fiecare an, se leaga relatii frumoase de prietenie.”

   Fondator Ionescu Emiliana

   Gradinita acreditata

   certificata de OMEN nr 3675 din 14.03.2019.​

   Program

   Luni-Vineri
   08:00-17:30

   Adresa

   Str. Sfintii Voievozi 28, Sect.1, Bucuresti

   Kinderakademie

   Hai sa ne cunoastem!

   Te invitam sa ne faci o vizita la Kinderakademie. Suntem aici de luni pana vineri, intre orele 08:00-17:30.

   Armonie

   Ne desfasuram activitatea intr-un ambient arhitectural placut, aflat in centrul capitalei. Cladirea are doua niveluri si dispune de spatii interioare largi, aerisite si luminoase, tocmai potrivite activitatilor de invatare, descoperire sau de miscare. Zilnic ne bucuram de activitati in aer liber in curte sau in parcul din apropiere, oferindu- le astfel copiilor oportunitatea de a se juca si misca liber, activitati atat de indragite si necesare unei dezvoltari armonioase si firesti a copiilor.

   Echilibru

   Parintii sunt principalii nostri parteneri in desfasurarea activitatilor Kinderakademie. Este nevoie de implicarea si de participarea activa a acestora pentru completarea mediului educational Kinderakademie.
   Colaboram cu un psiholog specializat in psihologia copilului, care sprijina activitatea echipei Kinderakademie si care poate oferi consultanta parintilor la cerere. Impreuna cu acesta am programat o serie de cursuri de parenting, pentru a oferi sprijin specializat parintilor si pentru intampina o sfera cat mai larga a nevoilor copiilor.

   Sanatate

   Gradinita Kinderakademie asigura monitorizarea pediatrica prin colaborarea cu dna Doctor Liliana Petre, iar sanatatea personalului este permanent monitorizata, conform legislatiei in vigoare.
   Copiii beneficiaza zilnic de consultatia si supravegherea medicala a unei asistente medicale cu specializarea in pediatrie.
   Concluziile consultatiilor medicale sunt inregistrate si indosariate in mapa de sanatate a fiecarui copil, urmand ca parintii sa fie imediat informati.

   "Die Quelle alles Guten liegt im Spiel".
   Friedrich Wilhelm August Fröbe

   Recomandari

   Ce spun parintii despre noi

   Ai o intrebare pentru noi?

     Gradinita Kinderakademie este certificata de OMEN nr 3675 din 14.03.2019

     © 2023 Kinderakademie.ro Site concept by FlorentinaIliescu.com –  webdesign / administrare web