Str. Sfintii Voievozi 28, Sect.1, Bucuresti

kinderakademie-logo-prel-transp-no-chld

Contact

Solicita o vizionare, completand formularul de mai jos:

  Edit Template

  Contact

  Solicita o vizionare, completand formularul de mai jos:

   Edit Template

   Cadre didactice

   Gradinita Kinderakademie

   Gradinita Kinderakademie

   Echipa

   Gradinita Kinderakademie este formata din persoane tinere, dinamice, cu experienta acumulata in sistemele de invatamant particular si de stat.

   Din punct de vedere profesional, cadrele didactice Kinderakademie sunt calificate si au dubla specializare, purtand titlul de profesori. Dorinta de perfectionare face parte din spiritul echipei noastre, constant implicata in cadrul sistemelor de training intern sau extern.
   Intelegem, ne dorim si ne asumam rolul de model pozitiv pentru copii, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea sociala.

   Emiliana Ionescu (Stefan) (39 ani)

   Fondator al Gradinitei Kinderakademie, profesor invatamant primar si prescolar, educatoare la grupa mare si coordonator afterschool, a absolvit Facultatea de Pedagogie pentru Invatamantul Primar si Prescolar, detinand astfel dubla calificare ca educator – invatator si titlul de profesor. Coordonator principal al proiectelor derulate de Kinderakademie, detine o experienta acumulata timp de 20 ani, atat in invatamantul de stat cat si in cel particular cu predare in limba germana, bucurandu- se de mai multe generatii de copii, in prezent elevi ai Colegiului German Goethe sau ai altor scoli renumite. In portofoliul dansei de formare profesionala se regasesc numeroase diplome de participare la cursuri in cadrul Centrului de Formare al Profesorilor in Limba Germana desfasurate atat in Sibiu, cat si in Bucuresti. In anul 2021 a absolvit masteratul in Managementul Educational.

   Camelia Andrei (39 ani)

   Are ca experienta 20 ani in domeniul educational prescolar. La varsta de 22 de ani a terminat Facultatea de Limbi Straine, sectia germana – spaniola, urmand ca in decursul anilor 2009 -2011 sa urmeze cursurile Facultatii de Pedagogie Primara si Prescolara. In anul 2011 a obtinut definitivatul in invatamant prescolar, urmand ca in anul 2020 sa obtina gradul II. Consecventa, blandetea, calmul, rabdarea si buna organizare de care a dat dovada pe parcursul celor 20 ani de lucru cu copiii ne conving sa-i oferim increderea nostra in ceea ce priveste dezvoltarea armonioasa a copiilor si totodata succesul acestora la evaluarea cunostintelor de comunicare in limba germana.

   Alexandra Ceacaru (36 ani)

   Educatoare grupa Mickey (grupa mare) aduce cu sine o experienta in domeniul pedagogiei prescolare in limba germana de peste 10 ani, limba germana fiind limba ei materna. S-a alaturat echipei noastre in anul 2020. Pe parcursul activitatii sale in cadrul Gradinitei Kinderakademie a aratat ca este un cadru didactic serios, activ, foarte implicat si preocupat cu formarea sa profesionala.

   Andrea Timea Mihai (30 ani)

   S-a alaturat echipei Kinderakademie in septembrie 2018, avand o experienta de 10 ani in domeniul pedagogiei prescolare. In calitate de educatoare sustine predarea limbii germane in mod deosebit prin joc si creativitate si da o nota de originalitate actului didactic prin firea sa vesela, joviala si comunicativa.

   Niculae Alexandra ( 27 ani )

   Are trei ani de experienta in domeniul educational prescolar. Fiind o persoana perseverenta, rabdatoare si implicata in relatiile pe care si le construieste cu grija cu cei mici, reuseste sa le ofere acestora siguranta startului in primul ciclu educational, S-a remarcat imediat prin dorinta de a crea un mediu favorabil invatarii si dezvoltarii echilibrate a celor mici. Toate aceste calitati alaturate unei firi dedicate misiunii gradinitei ii confera acesteia statutul de cadru didactic Kinderakademie.

   Psiholog Oana Tudor (32 ani)

   Absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, specializata in evaluarea, consilierea si psihoterapia copiilor si a familiilor, asigura asistenta si consiliere psihopedagocica in cadrul Gradinitei Kinderakademie. Aceasta contribuie activ la dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor.

   Logoped Druiu Ioana (36 ani)

   Psiholog-logoped trateaza si corecteaza cu blandete si tact tulburarile de limbaj si comunicare ale prescolarilor din cadrul Gradinitei Kinderakademie si ajuta la dezvoltarea procesului vorbirii. Psihoterapeut cu o experienta de peste 12 ani in lucrul cu copiii, adolescentii si adultii.

   Stefan Ana

   Stefan Ana, este alaturi de noi din anul 2015 ocupand functia de director administrativ. Dansa coordoneaza activitatea personalului nedidactic si didactic auxiliar, asigura managementul operational alaturi de fondator, dezvolta parteneriate si se asigura de o buna legatura cu comunitatea locala.

   Grupele in anul scolar 2022 – 2023 ( 13 locuri/grupa)

   Kinderakademie ofera contra cost, la solicitarea parintilor, transport de la domiciliu la gradinita si de la gradinita la domiciliu.

   Grupa Ani Locuri
   Grupa Mica Teddybär
   2-3 ani
   10 locuri
   Grupa Mica Strumf
   2-3 ani
   13 locuri
   Grupa Mijlocie Schnappi
   4-5 ani
   13 locuri
   Grupa Mare Mickey
   5-6 ani
   13 locuri

   Gradinita acreditata

   certificata de OMEN nr 3675 din 14.03.2019.​

   Program

   Luni-Vineri
   08:00-17:30

   Adresa

   Str. Sfintii Voievozi 28, Sect.1, Bucuresti

   Kinderakademie

   Hai sa ne cunoastem!

   Te invitam sa ne faci o vizita la Kinderakademie. Suntem aici de luni pana vineri, intre orele 08:00-17:30.

   Recomandari

   Ce spun parintii despre noi

   Ai o intrebare pentru noi?

     Gradinita Kinderakademie este certificata de OMEN nr 3675 din 14.03.2019

     © 2023 Kinderakademie.ro Site concept by FlorentinaIliescu.com –  webdesign / administrare web