Atriumhotels.ro - Site de prezentare hotel cu optiune de booking

Este site-ul de prezentare a unui operator hotelier care detine 3 unitati de cazare – in Bucuresti, Predeal si 23 August. Clientul a dorit ca fiecare dintre cele 3 hoteluri sa fie prezentat separat in cadrul site-ului principal. Am optat pentru o structura scalabila a website-ului, avand in vedere posibilitatea ca, pe viitor, clientul sa urmareasca o extindere a businesului cu noi locatii. Astfel, am optat pentru organizarea a 3 minisite-uri, cate unul pentru fiecare hotel in parte, care pornesc din pagina principala a site-ului. Pentru ca cele trei locatii sa profite de maximum de expunere pe site, am adaugat optiunea ca oricare dintre acestea sa poata fi accesata din fiecare pagina atat a site-ului principal, cat si a subsite-urilor.

Totodata, avand in vedere segmentul de piata high-end caruia clientul a dorit sa i se adreseze, am optat pentru un design curat, elegant, insotit de poze de calitate superioara. Avand in vedere ca 2 dintre locatii se adreseaza atat clientilor interni cat si celor din strainatate, acestea beneficiaza de o versiune bilingva in romana si engleza.

Pagina de prezentare a fiecarui hotel contine detalii legate de serviciile oferite, marturii ale clientilor si oferte promotionale. Clientul a solicitat posibilitatea ca vizitatorii site-ului sa solicite calitatea de membru in Clubul Atrium, prin care pot avea acces la discount-uri si oferte diverse.

Prin intermediul site-ului, vizitatorii pot completa o cerere de rezervare complexa, urmand sa fie informati de catre Hotel asupra disponibilitatii pentru perioada aleasa.

Afisarea informatiilor din site a fost optimizata pentru toate tipurile de terminale (mobil, tableta si desktop), pentru a le oferi vizitatorilor o experienta de navigare rapida, usoara si prietenaoasa. Pentru a incuraja contactarea hotelului prin toate mijloacele posibile, versiunea de mobil contine un buton de „Call”, prin apasarea caruia vizitatorii pot contacta rapid proprietatea.

Pentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site, site-ul fiind plasat in prima pagina pentru cele mai multe cautari specifice pe domeniul sau de activitate, reusind sa adune trafic organic.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea eficienta atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma initiala

Site-ul in forma actuala

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X