Cum procedam

1. Ne lasati datele dumneavoastra de contact sau ne sunati direct la 0765.52.42.02.

Daca sunteti din Bucuresti, stabilim o intalnire, daca nu, stabilim toate detaliile telefonic si pe mail. Lucram cu companii din diverse zone ale tarii.

2. Ne povestiti despre afacerea dumneavoastra. Ce servicii, produse oferiti, care este publicul-tinta si orice alta informatie care ar putea fi de folos.

3. Semnam un contract si lucram la propuneri care sa va evidentieze beneficiile si cu sugestii privind o asezare a informatiilor utila pentru vizitatori.

4. Dupa ce stabilim forma finala a unei propuneri, vom structura continut site-ului, astfel incat acesta sa fie usor de parcurs de catre vizitatori, sa indeplineasca cerintele SEO, etc.

5. Odata finalizat, noul site va fi transferat in contul dvs.de hosting si va deveni vizibil pentru potentialii clienti.

6. Va oferim training gratuit, necesar pentru ca dvs. sa puteti sa faceti modificari de rutina in continutul site-ului (modificarea textelor sau a pozelor, adaugarea de informatii noi).

7. Ne ocupam de mentenanta site-ului – update-urile sunt facute de noi.

Alte servicii pe care vi le oferim sunt:

Retele sociale
La cerere, administram conturile pentru retelele sociale in numele dvs. Avantajul? Va ocupati de propriul business, cel care de altfel constituie motivul pentru care creati zona de online.
Ce presupune administrarea retelelor sociale

Campanii Google Adwords si Facebook Ads.
Cand decideti ca va este oportuna o strategie de atragere de noi clienti pe zona de on-line, gestionam campaniile de Google Adwords si Facebook Ads.
Mai multe detalii despre campanii Google Adwords si campanii Facebook Ads

Contactati-ne si vedem impreuna cum va putem ajuta afacerea sa creasca!