Bio-Consulting.ro - Site de prezentare Centru medical judetul Bihor

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Bio-consulting.ro este un site de prezentare pentru un centru medical care are trei puncte de lucru. Clientul a specificat ca site-ul sa fie organizat in functie de aceste locatii. Ca urmare, am ales solutia unui meniu in care sa avem cele trei clinici, fiecare dintre acestea beneficiind de un mini-site in cadrul paginii derezentare. Avand in vedere ca cele trei puncte de lucru ofera servicii similare, am ales sa le diferentiem intre ele prin grafica. Astfel, paginile fiecarei locatii au o culoare distincta, la fel ca si sectiunea din meniu dedicata lor.

Site-ul a fost astfel conceput pentru a respecta o serie de criterii impuse de CNAS, cu care clientul colaboreaza, asftel ca, in subsolul fiecarei pagini am adaugat o lista de specificatii tehnice cerute de organismul medical. Tot aici, exista datele de contact ale celor trei puncte de lucru, cu numere de telefon clickabile, pentru ca vizitatorii site-ului sa poata contacta usor Centrul medical in vederea unei programari sau pentru informatii suplimentare. Aici am adaugat si programul celor trei puncte de lucru. Totodata, vizitatorii beneficieaza de o harta Google cu locatia punctelor de lucru, din care clientii isi pot seta traseul prin GPS pentru a ajunge mai usor la adresa.

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, florentina iliescuPentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site obtinand un scor SEO excelent, reusind astfel sa imbunatatim semnificativ prezenta in cautari a site-ului.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ce spune clientul despre colaborarea cu noi:

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu dvs. Intotdeauna ati fost promti la solicitarile noastre. Noi va dorim sa fiti in continuare foarte buni si tineti-o tot asa. Cu stima!

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescuSanda Lele
Centrul Medical Bioconsulting

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X