Danaflorian.ro – Site de prezentare solista folk

Este site-ul de prezentare al unui interpret de muzica folk, care a dorit o pagina de prezentare care sa contina detalii legate de activitatea sa artistica. Prima pagina a fost organizata sub forma unui rezumat, continand stiri legate de artista, anunturi ale spectacolelor sustinute de aceasta, trimiteri catre prezenta pe retelele sociale, abonare la newsletter si posibilitatea ca vizitatorii sa asculte online o parte dintre creatiile solistei. Am optat pentru un design simplu si curat, accentul de culoare folosit facand parte din imaginea solistei.

Paginile secundare includ informatii legate de solista, amanunte legate de spectacolele sustinute de artista si un playlist cu piese semnate de aceasta. Site-ul include o galerie foto si una video, pentru care s-a folosit o extensie care preia materialele direct din canalul solistei pe Youtube.

Pentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site, reusind astfel sa imbunatatim semnificativ prezenta in cautari a site-ului. Afisarea informatiilor din site a fost optimizata pentru toate tipurile de terminale (mobil, tableta si desktop), pentru a le oferi vizitatorilor o experienta de navigare rapida, usoara si prietenoasa.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea eficienta atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X