Ecurs.ro – Site de prezentare companie cursuri

Clientul, o companie care organizeaza cursuri de limbi straine si efectueaza traduceri si interpretariat, a dorit un site prin care sa prezinte serviciile sale potentialilor clienti. Avand o cantitate mare de informatii, provocarea a fost organizarea acestora astfel incat vizitatorii sa poata accesa cat mai usor orice pagina din site. Pentru aceasta am organizat meniul principal in functie de tipurile de servicii. Totodata, am inclus in site referinte catre pagina de Facebook a companiei, datele de contact cu telefon clickabil pe mobil, pentru a facilita comunicarea potentialilor clienti cu societatea si formulare de contact complexe, optimizate diferit, in functie de fiecare serviciu oferit. Site-ul beneficiaza de o versiune bilingva in romana si engleza, deoarce printre clientii potetiali ai societatii se afla si nevorbitori nativi de limba romana.

Prima pagina include un slider cu serviciile reprezentative ale companiei, o sectiune de prezentare a acesteia si a avantajelor in fata competitiei, o sectiune de prezentare a cursurilor de limbi straine si a timpurilor de teste de limbi straine pe care societatea este acreditata sa le sustina, o trecere in revista a celor mai importanti clienti cu care clientul colaboreaza si o sectiune care contine datele de identificare ale clientului si un formular de contact.

Paginile secundare au fost costumizate in functie de serviciul oferit, avand elemente diferite de design. Designul a fost pastrat unitar la nivel de categorie de servicii si global, prin elementele comune de culoare, font, header si footer.

Pentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site, reusind astfel sa imbunatatim semnificativ prezenta in cautari a site-ului.

Afisarea informatiilor din site a fost optimizata pentru toate tipurile de terminale (mobil, tableta si desktop), pentru a le oferi vizitatorilor o experienta de navigare rapida, usoara si prietenoasa. Pentru a incuraja contactarea prin toate mijloacele posibile, am adaugat in site optiunea de live chat, prin care potentialii clienti pot afla rapid mai multe detalii in legatura cu serviciile de care sunt interesati.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea eficienta atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma initiala

Site-ul in forma actuala

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X