Estima Medical .ro – Site prezentare distribuitor aparatura medicala

Clientul a solicitat redesenarea de la zero a site-ului de prezentare. In realizarea grafica am pornit de la sigla companiei. Fiind un distribuitor de aparatura medicala, am optat in designul site-ului pentru culorile albastru si verde, cu care domeniul medical este – in general – asociat. Am proiectat site-ul ca avand dubla functionalitate – site de informare si vitrina online de prezentare a produselor vandute de companie.

Am inclus in prima pagina un slider cu produsele reprezentative din oferta companiei si o sectiune de produse recomandate. Alaturi de acestea, pot fi gasite serviciile post-vanzare oferite de companie, alaturi de o serie de cifre importante din istoricul societatii si marturii ale clientilor legate de interactiunea cu societatea si produsele comercializate de aceasta. Tot aici apare o lista cu cei mai importanti furnizori si o sectiune de contact, care duce catre o pagina dedicata.

Pagina de prezentare de produs este gandita ca un minicatalog, incluzand prezentarea produsului, caracteristicile sale principale, materiale video de prezentare a acestuia si cataloage in format pdf.

Datele de contact ale companiei sunt afisate vizibil, atat in partea de sus a paginii, cat si la finalul acesteia. Numarul de telefon este clickabil, pentru a creste interactionarea vizitatorilor cu clientul.

Gratie serviciilor de SEO on-site, site-ul poate fi gasit pe primele pozitii in prima pagina pentru majoritatea cautarilor relevante in Google pe domeniul sau de activitate, reusind sa adune trafic organic.

Afisarea informatiilor din site a fost optimizata pentru toate tipurile de terminale (mobil, tableta si desktop), pentru a le oferi vizitatorilor o experienta de navigare rapida, usoara si prietenaoasa.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea eficienta atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X