Med-online.ro - Site servicii terapie psihologica si psihiatrica online

Este un site care ofera sedinte online de terapie psihologia si psihiatrica contra cost. Clientul a dorit un design minimalist, site-ul fiind impartit in doua sectiuni, fiecare continand serviciile oferite de catre un medic de specialitate. Fiecare sectiune contine o prezentare / CV, formarea si experienta profesionala a medicului, respectiv o pagina in care viitorii pacienti pot accesa materiale video filmate de acesta special pentru site. Pentru afisarea fisierelor video s-a folosit o extensie care preia materialele din canalul video aferent fiecarui medic pe Youtube sub forma de galerie video.

Site-ul ofera posibilitatea vizitatorilor de a accesa un sistem de programare on-line, prin care acestia pot solicita un anumit slot orar si pot achita contravaloarea consultatiei.

Pentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site, reusind astfel sa imbunatatim semnificativ prezenta in cautari a site-ului.

Afisarea informatiilor din site a fost optimizata pentru toate tipurile de terminale (mobil, tableta si desktop), pentru a le oferi vizitatorilor o experienta de navigare rapida, usoara si prietenaoasa.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea eficienta atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X