Psiholog-cabinet.ro - Site de prezentare Cabinet de psihologie

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Psiholog-cabinet.ro este pagina de prezentare a psihologului Valentina Andrei. Site-ul este centrat pe prezentarea serviciilor cabinetului de psihologie, dar are si o parte importanta de articole de specialitate.

Site-ul este adaptat pentru navigarea pe terminalele mobile, iar meniul are o structura de navigare simpla si logica. Datele de contact sunt usor de vizualizat, fiind prezente in partea de sus a primului ecran. Prima pagina are un design dinamic si include o prezentare pe scurt a serviciilor oferite si o sectiune cu ultimele articole. Site-ul permite si localizarea cabinetului pe harta Google, pentru a le facilita clientilor accesul catre adresa. Totodata, am implementat o solutie pentru ca pagina de Facebook a cabinetului poate fi accesata direct din site.

Pentru o clasare cat mai buna in cautariile pe Google, am facut SEO on-site, aducand pagina web la un scor general foarte bun (81/100). Astfel, am reusit sa imbunatatim pozitionarea site-ului in cautarile pe Google si, implicit sa crestem traficul lunar al paginii.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul poate fi accesat printr-un protocol de tip http secure, care creste credibilitatea clientului si intareste increderea in site.

Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ce spune clientul despre colaborarea cu noi:

Colaborarea noastra a inceput in cel mai potrivit moment, cand aveam nevoie de un site nou, modern si cat mai accesibil. Dupa o prima intalnire, in care am vorbit despre particularitatile activitatii mele si ce anume imi doresc de la un site, am primit foarte repede mai multe variante din care am ales-o pe cea mai potrivita pentru mine. Si asa, in mai putin de o luna, am devenit fericita posesoare a unui nou site, foarte apreciat de cei care il viziteza.
In toata aceasta perioada, am apreciat seriozitatea si promptitudinea cu care solicitarile mele au fost, mereu, indeplinite, iar intrebarile si nelamuririle mele au primit raspuns. Multumesc!

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescuValentina Andrei
Psiholog

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X