Rosettident.ro – Site prezentare clinica stomatologica

Rosetti Dent este o clnica stomatologica situata in zona de servicii high-end. Clientul ne-a solicitat redesenarea de la zero a site-ului. La solicitarea clientului, am realizat un set de poze profesionale relevante pe care le-am utilizat in site. Astfel, am lucrat la personalizarea site-ului, clientii putand sa isi faca o idee despre facilitatile oferite de client si felul in care arata clinica, inainte de a face o programare. In acelasi sens, am folosit in site paleta de culori utilizata in interiorul clinicii (alb, auriu si argintiu), implementand indeea de lux si calitate a serviciilor.

Prima pagina a inclus un silder in care am promovat cele mai importante servicii oferite de clinica, prezentari ale tratamentelor, date de contact cu localizare pe harta Google si diverse modalitati prin care vizitatorii sunt indemnati sa solicite o programare online.

Site-ul include prezentarea consistenta pentru fiecare serviciu oferit de clinica stomatologica, marturii ale clientilor si o sectiune de tarife. Am inclus formularul de programare online in fiecare pagina din site, pentru a creste rata de conversie a vizitatorilor, dar si pentru a le fi cat mai usor acestora sa solicite serviciile clinicii. Totodata, la cererea clientului, am inclus in site o sectiune de articole utile, stans legate de serviciile oferite de acesta.

In partea de jos a fiecarei pagini am organizat o sectiune de contact, unde parintii pot gasi toate datele gradinitei, o harta Google cu locatia acestuia, din care clientii isi pot seta traseul prin GPS pentru a ajunge mai usor la adresa si omodalitate de acces la pagina de Facebook a Clinicii. Numerele de telefon sunt clickabile, pentru ca vizitatorii sa poata suna direct din pagina din site pentru a cere informatii.

Pentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site, reusind astfel sa imbunatatim semnificativ prezenta in cautari a site-ului.

Afisarea informatiilor din site a fost optimizata pentru toate tipurile de terminale (mobil, tableta si desktop), pentru a le oferi vizitatorilor o experienta de navigare rapida, usoara si prietenaoasa.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea eficienta atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site.

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X