SironaClinic.ro - Site de prezentare clinica stomatologica

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Sirona Clinic este o clinica stomatologica care are doua sedii, in Bucuresti si Ilfov. O provocare a fost sa gasim o solutie astfel incat vizitatorii sa poate afla acest lucru, pentru a putea alege care este adresa la care le este cel mai simplu de ajuns. O alta provocare a fost legata de faptul ca site-ul are versiuni in doua limbi straine – engleza si germana – deoarece se adreseaza si clientilor care acceseaza turismul medical.

Prima pagina a site-ului contine un slider de prezentare, informatii legate de atuurile clinicii si o prezentare in format accordeon a serviciilor oferite de clinica. Site-ul este conectat direct la pagina de Facebook prin care clinica comunica cu pacientii sai.

La sfarsitul fiecarei pagini, vizitatorii gasesc datele de contact ale celor doua cabinete, numerele de telefon fiind clickabile, oferindu-le posibilitatea celor care viziteaza site-ul de pe smartphone sa sune direct din pagina web a clientului. Totodata, este disponibila si o harta Google cu locatiile clinicii, din care pacientii isi pot seta traseul prin GPS pentru a ajunge mai usor la locatia dorita.

Pentru o clasare cat mai buna in cautarile pe Google, am facut SEO on-site, reusind astfel sa imbunatatim prezenta site-ului, acesta rank-and foarte bine pentru cautarile specifice.

Site-ul dispune de o securitate sporita, realizata printr-un mix complex de elemente care contribuie la blocarea atacurilor de diverse tipuri sau chiar la evitarea aparitiei acestora. Site-ul este conectat la Google Analytics si Webmaster Tools, prin care clientul are acces la date de trafic si statistici legate de traseul clientilor in site

Ce spune clientul despre colaborarea cu noi:

Ne-au placut promptitudinea, solutiile propuse si calitatea serviciilor oferite. Prin pachetul de mentenanta site-ul nostru este pe maini bune.

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescuChristian Ursu
Director Sirona Clinic

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.?

Ai nevoie de web design site de prezentare, creare magazin online, administrare website sau, campanii de promovare Google Adwords, Facebook Ads, etc.? Suna-ne!

Site-ul in forma actuala

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu

Solicita o oferta pentru Servicii Web Design / Creare site web:

X