Care sunt primii pasi pentru a avea un site web

optimizare seo, webdesign site, administrare site, campanii promovare Google Adwords, campanii promovare Facebook Ads. realizare magazin online,management retele sociale, portofoliu florentina iliescu
In ziua de astazi, prezenta online este obligatorie pentru orice business. Aproape totul este la un click distanta, iar felul in care te prezinti in lumea virtuala poate face diferenta dintre tine si concurenta. Primul pas pentru a iti contura prezenta online este sa ai un site web.
Pentru aceasta, trebuie sa achizitionezi un nume de domeniu .ro si un hosting. Recomandarea noastra este, pe cat posibil, sa folosesti numele companiei tale. Asadar, site-ul ar trebui sa fie „companiamea.ro”. Daca numele companiei pe care o detii este prea lung, poti folosi doar partea relevanta din denumire (de exemplu, in loc companie international import export .ro sa alegi doar companie.ro), sau acronimul acesteia (ciie.ro). Incepand cu anul 2018, domeniile .ro pot fi achizitionate pentru o perioada de minim 1 an si maxim 10 ani de la RoTLD sau prin orice domain provider din Romania, pentru o suma incepand cu 12 Euro + TVA / an. Ti se va emite o factura pe care o poti achita, de obicei, fie prin card, fie prin transfer bancar.Pentru domeniul ales vei avea nevoie si de un pachet de gazduire (hosting). Recomandarea noastra este sa achizitionezi domeniul de la acelasi provider de la care cumperi si pachetul de hosting. Astfel, totul se va desfasura mult mai rapid (nu va trebui sa schimbi DNS-ul domeniului la RoTLD dupa achizitionarea hostingului – asadar nu va trebui sa routezi adresa domeniului catre serverul care o sa iti gazduiasca site-ul). In plus, in functie de oferta, exista posibilitatea sa beneficiezi de oferte speciale (reduceri la pretul gazduirii, luni gratuite s.a.).

Ti se pare complicat? Te putem ajuta, cu achizitia domeniului si pachetului de gazduire si iti oferim servicii de Web design site de prezentare, Administrare site web si Administrare Retele sociale.

Daca lucram impreuna partea de design, consilierea privind alegerea numelui de domeniu, a hostingului sau consilierea privind schimbarea hostingului este gratuita. Te vei asigura astfel ca platesti pretul corect pentru resursele necesare site-ului. Nu ti se va intrerupe functionarea site-ului, doar pentru ca resursele platite s-au epuizat inainte de finalul lunii, iar in acelasi timp, nu vei plati in plus pentru resurse pe care nu le vei utiliza niciodata. De exemplu, un site de prezentare necesita resurse incomparabil mai putine decat un magazin online.

Contacteaza-ne si vedem impreuna cum iti putem ajuta afacerea sa creasca!