De ce sa colaborezi cu noi

Experienta

Avem 15 ani de experienta in webdesign si administrare web si suntem conectati in permanenta la noutatile in domeniu. Am ajutat zeci de companii sa dea o fata noua site-ului de prezentare si sa comunice coerent si profesionist pe retelele de socializare.

Eficienta

Mai putini angajati inseamna mai putini oameni de coordonat, de motivat, de evaluat. Rezolvati usor si repede probleme punctuale: modificari de tarife, adaugarea de pagini suplimentare, etc. In plus, facem totul ca modificarile solicitate de dvs. sa fie operate in cel mai scurt timp.

Costuri mai mici

Diminuati costurile substantial! Economisiti o mare parte din costurile pe care le aveti pentru un angajat care sa se ocupe de site si de pagina de Facebook! In plus, ne putem ocupa inclusiv de gestionarea campaniilor dumneavoastra online pe Google si Social Media.

Workflow

Faceti ce stiti mai bine – nu ati facut firma pentru website, ci website-ul sa ajute firma. Ne spuneti ce necesitati aveti, iar noi ne ocupam de prezenta dumneavoastra online. Comunicam simplu si eficient prin e-mail, suntem flexibili si vrem sa aducem plus valoare companiei dumneavoastra.